Pasta Med Broccoli Och Ost

Pasta Med Broccoli Och Ost
Portioner 4
Nykokt pasta med broccoli i en smakrik sås. Strö salt, god ost, hackade svarta oliver och en därmed en doft av Grekland över pastan.
Skriv ut
Förberedelsetid
5 min
Lagningstid
10 min
Total Tid
15 min
Förberedelsetid
5 min
Lagningstid
10 min
Total Tid
15 min
Ingredienser
 1. 300 g pasta
 2. 250 g färsk broccoli
 3. 1 st gul lök
 4. 2 msk Arla® Svenskt Smör
 5. 2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde
 6. 1⁄2 st grönsaksbuljongtärningar
 7. 1 krm svartpeppar
 8. ev 1⁄2 tsk salt
 9. 100 g Arla Apetina® vitost 10%
 10. 5 st grovhackade svarta oliver
Så här gör du
 1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i små bitar och koka den med pastan när ca 3 min av koktiden återstår. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt grädde, smulad buljongtärning och peppar. Låt koka 2-3 min. Smaka ev av med salt. Häll såsen över pastan och broccolin. Strö över smulad ost och oliver vid servering.
Receptet från Arla Recept
Adapted from Arla Recept
Ljustorps Trading AB. http://ljustorpshandel.se/

Kommentera