Tabbouleh

Tabbouleh
Portioner 4
En klassisk och god bladpersiljasallad för det mesta grillat. Den funkar också som hel rätt för er som vill ha något snabbt att äta.
Skriv ut
Förberedelsetid
12 min
Lagningstid
3 min
Total Tid
15 min
Förberedelsetid
12 min
Lagningstid
3 min
Total Tid
15 min
Ingredienser
  1. 3 dl bulgur, kokt
  2. 4 dl bladpersilja, fint skuren, ej hackad
  3. 1 st röd lök
  4. 1 kruka mynta
  5. 3 st tomater (lagom stora) alternativ. 10-15 st körsbärstomater
  6. ½ st gurka
  7. 1 st Citron
  8. 3 klyftor vitlök
  9. 1 tsk olivolja
Så här gör du
  1. Koka bulgur enligt anvisningen på paketet och låt svalna.
  2. Skär bladpersilja, rödlök, gurka och mynta fint, tärna tomat och blanda med bulgur. Blanda citron, olja och vitlök till en dressing och Stänk över. Salta och peppra.
Tips
  1. Serveras färskt!
  2. Servera med oliver och det mesta grillat.
Ljustorps Trading AB. http://ljustorpshandel.se/

Kommentera