
Tabbouleh
2014-12-11 09:51:19

Portioner 4
En klassisk och god bladpersiljasallad för det mesta grillat. Den funkar också som hel rätt för er som vill ha något snabbt att äta.
Skriv ut
Förberedelsetid
12 min
Lagningstid
3 min
Total Tid
15 min
Ingredienser
- 3 dl bulgur, kokt
- 4 dl bladpersilja, fint skuren, ej hackad
- 1 st röd lök
- 1 kruka mynta
- 3 st tomater (lagom stora) alternativ. 10-15 st körsbärstomater
- ½ st gurka
- 1 st Citron
- 3 klyftor vitlök
- 1 tsk olivolja
Så här gör du
- Koka bulgur enligt anvisningen på paketet och låt svalna.
- Skär bladpersilja, rödlök, gurka och mynta fint, tärna tomat och blanda med bulgur. Blanda citron, olja och vitlök till en dressing och Stänk över. Salta och peppra.
Tips
- Serveras färskt!
- Servera med oliver och det mesta grillat.
Ljustorps Trading AB. http://ljustorpshandel.se/